Varmepumpe service pris

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Hvis du har valgt at investere i en varmepumpe, er du godt på vej til at gøre noget godt for miljøet og din egen pengepung i form af en lavere årlig varmeregning. Når din varmepumpe er installeret, vil den levere nem, grøn og billig varme til din bolig året rundt, så du bare kan læne dig tilbage og nyde din gode investering.

Eller hvad? Ikke helt, for det er faktisk vigtigt, at du sørger for regelmæssige serviceeftersyn af din varmpumpe. Med regelmæssig service af din varmepumpe sørger du nemlig for, at din varmpumpe opretholder sin effektivitet, så energien bliver udnyttet optimalt, og så du ender med så lav en varmeregning som muligt.

Derudover tjener regelmæssig service af din varmepumpe også det formål, at varmepumpen ikke stopper til. Hvis din varmepumpe stopper til med skidt og snavs, som ikke kan ses udefra, vil det nemlig i sidste ende betyde, at din varmepumpe holder op med at virke.

Fordi din varmepumpe leverer varme til din bolig ved at udnytte varmen i luften, vil varmepumpen også suge en masse støv ind, og det er dette støv, som med tiden forringer ydeevnen i din varmepumpe, hvilket vil betyde en højere varmeregning for dig.

For at holde din varmpumpe kørende optimalt skal du således sørge for regelmæssig service, hvilket i øvrigt også er lovpligtigt.

Hvis du leder efter en dygtig VVS’er, som kan foretage et grundigt serviceeftersyn af din varmepumpe, kan du kigge med her hos vvs-oversigt.dk. Her finder du et overblik over det danske VVS-marked, så du altid hurtigt og nemt kan finde en VVS’er i dit lokalområde.

Men hvad koster det egentligt at få foretaget et varmepumpeeftersyn? Det kan du lære mere om herunder, hvor du kan læse om varmepumpe service priser.

Få en serviceaftale med en fast varmepumpe service pris

Der findes ikke noget enkelt svar på, hvad det koster at servicere din varmepumpe. Service varmepumpe pris afhænger nemlig af flere forskellige ting, og du vil derfor opleve, at der kan være stor forskel mellem varmepumpe service pris hos din nabo og den pris, du skal betale for service på din varmepumpe.

Varmepumpe service pris er nemlig forskellig fra model til model, og så har alderen på din varmepumpe samt dens størrelse også betydning for, hvad det koster at vedligeholde den.

Men du kan alligevel blive klogere på, hvad du skal betale for varmepumpe service pris ved at kigge på den gennemsnitlige pris for service af en varmepumpe. Hvis du har en luft til vand varmpumpe, kan du regne med at komme til at betale i omegnen af 2.500 kr. for en serviceaftale, mens du med en luft til luft varmepumpe kan slippe afsted med at betale omkring 1.200 kr. for en serviceaftale.

Men varmepumpe service pris kan som sagt variere meget, og så skal du huske, at service kan blive dyrere end forventet, hvis din varmepumpe trænger til en decideret reparation og har brug for reservedele.

Du skal også være opmærksom på, at du ved køb af en helt ny varmpumpe ofte vil få en serviceaftale med i prisen på selve varmepumpen, hvorfor du ikke skal tænke på ekstraudgifter, efter du har betalt for din nye varmepumpe.

Hvad er inkluderet i varmepumpe service pris?

Der er forskelle på serviceaftaler, og der vil derfor også være forskel på, hvad der er inkluderet i serviceprisen. Men fælles for alle serviceaftaler er dog, at du får den nødvendige tryghed, da du er sikker på, at din varmepumpe altid vil fungere optimalt til gavn for dig, din familie og din pengepung.

Derudover er der også en liste over ting, som det lovpligtige eftersyn af din varmpumpe skal indeholde. Derfor kan du være sikker på, at din varmepumpe service pris altid indeholder følgende:

  • Et tjek af diverse ventiler
  • Tjek af varmepumpens alarmer og fejllog
  • Tjek af rør og deres tæthed
  • En grundig rengøring af filtre
  • Et tjek af iltmåler og gasdetektor
  • Tjek af fordamper og kondensator
  • Tjek af styringen af varmepumpen

En varmepumpe service pris kan også inkludere mange andre ting, men ovenstående er det mest afgørende for, at din varmepumpe fungerer sikkert og effektivt

Serviceeftersynet er lovpligtigt, bl.a. fordi det kølemiddel, som varmepumpen bruger, er yderst miljøskadeligt samt farligt for mennesker, hvorfor det er vigtigt at tjekke, at der ikke er hul i de slanger, som håndterer kølemidlet.

Af samme grund er det kun autoriserede teknikere, som må foretage et eftersyn af din varmpumpe. Med brandfarligt og giftigt kølervæske kan du nemlig nemt komme galt afsted og forårsage ulykker, hvis du er uheldig.

Find en god varmepumpe service pris hos vvs-oversigt.dk

Hvis du er på udkig efter en autorisret teknikker, som kan servicere din varmpumpe, skal du kigge med her hos vvs-oversigt.dk. Her er du altid kun få klik fra at finde en dygtig tekniker nær dig, som står klar til at hjælpe, når din varmepumpe trænger til eftersyn.

På vores siden kan du desuden sammenligne priser og indhente gode tilbud, så du altid har de bedste forudsætninger for at finde en rigtig god varmepumpe service pris nær dig.