Varmepumpe sommerhus pris

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Er du på udkig efter en billig opvarmningsform, som passer perfekt til et sommerhus, der ikke bliver brugt hele året? Så skal du overveje at kigge nærmere på de smarte og billige luft til luft varmepumper.

En luft til luft varmepumpe varmer dit sommerhus op via luft og elektricitet, og systemet er nemt at installere, da du ikke behøver radiatorer i dit sommerhus.

Med en varmepumpe kan du komme til at spare rigtig mange penge på din varmeregning, da en varmepumpe er en yderst effektiv måde at varme dit sommerhus op på sammenliget med eksempelvis en el-radiator.

Derfor er der rigtig god økonomi i at skifte dine gamle el-radiatorer ud med en varmepumpe, og du kan i mange tilfælde komme til at spare flere tusinde kroner på din årlige elregning ved at skifte. Den præcise besparelse afhænger selvfølgelig af, hvor meget du bruger dit sommerhus i det kolde måneder, samt hvor stort dit sommerhus er.

Derudover har en luft til luft varmepumpe den fordel, at den også kan bruges som aircondition om sommeren. Det er en praktisk funktion, og du vil helt sikkert blive glad for at få mulighed for at blæse lidt kold luft ind i stuen eller på soveværelset, når den danske sommer for alvor viser sine tænder.

En anden fordel ved en luft til luft varmepumpe er, at de er billige at installere sammenlignet med andre opvarmningsformer som eksempelvis en luft til vand varmepumpe. Hvis du allerede har besluttet dig for at investere i en varmepumpe, er næste skridt således at tage kontakt til en professionel installatør, som kan hjælpe dig med at klare installationen. Sådan én kan du finde lige her hos vvs-oversigt.dk, hvor du aldrig er langt fra at komme i kontakt med en dygtig installatør i nærheden af dit sommerhus.

Som du kan læse, er der mange fordele ved at vælge en varmepumpe til sommerhuset, men hvad skal det hele koste? Det kan du læse mere om herunder, hvor du kan få et godt estimat på varmepumpe sommerhus pris.

Varmepumpe sommerhus pris – luft til luft eller luft til vand?

Du har måske hørt om både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Disse to systemer har mange lighedstræk, men de er også grundlæggende forskellige, da en luft til vand varmepumpe udnytter luftens energi til at lave varmt vand, mens du med en luft til luft varmepumpe kun har mulighed for at få varm og kold luft ind i dit sommerhus.

På den baggrund lyder det umiddelbart tiltrækkende at vælge en luft til vand varmepumpe til sommerhuset, men da en luft til vand varmepumpe sommerhus pris er langt højere end priserne for en luft til luft varmepumpe, kan det sjældent betale sig at købe en luft til vand varmepumpe.

Fordi luft til luft varmepumpe sommerhus pris er langt lavere end en luft til vand varmepumpe, er luft til luft varmepumpen et rigtig godt valg til sommerhuse, hvor du ikke opholder dig særlig meget i de kolde måneder. Her er der simpelthen ikke brug for et stort og dyrt varmesystem, og du kan således sagtens slippe afsted med at købe en billigere luft til luft varmepumpe.

Dertil er en luft til vand varmepumpe også langt dyrere i installation, og så kræver dette system også, at der trækkes vandrør, hvilket sjældent er standard i et sommerhus.

Varmepumpe til sommerhus priser – hvad kan du forvente?

Der findes mange forskellige varmepumper fra forskellige producenter, og der er derfor også stor forskel på varmepumpe sommerhus pris. Men hvis du vælger en luft til luft varmepumpe til dit sommerhus, kan du forvente en varmepumpe sommerhus pris, som ligger et sted mellem 10.000 kr. og 25.000 inklusiv installation.

Den præcise pris afhænger som sagt af producenten, og så afhænger varmepumpe sommerhus pris også af, hvor stort et sommerhus du har. Et større sommerhus kræver en større og stærkere varmepumpe, og du kan derfor se frem til at betale mere for din varmepumpe, hvis du har et stort sommerhus, som skal varmes op.

Overvejer du at vælge en luft til vand varmepumpe i stedet til dit sommerhus, skal du regne med at betale en hel del mere for både selve pumpen og for installationen – typisk et sted mellem 80.000 kr. og 100.000 kr.

Find en god varmepumpe sommerhus pris hos vvs-oversigt.dk

Hvis du gerne vil finde en dygtig installatør, som kan montere din nye varmepumpe i sommerhuset billigt, skal du kigge med her hos vvs.oversigt.dk. Her har vi samlet et overblik over hele det danske VVS-marked, hvilket giver dig mulighed for at sammenligne priser og indhente gode tilbud, så du altid kan få den bedste mulige varmepumpe sommerhus pris på markedet.

Med vores service finder du også altid nemt og hurtigt en VVS’er nær dit sommerhus, så du kan få installeret din nye varmepumpe i en fart, selvom du ikke er så kendt i området.