Metro varmtvandsbeholder

Få tilbud på VVS opgave

tickHar tid til din opgave

tickDækker din by

tick24 timers døgnsupport

tickHjælp til både private og erhverv

Få et VVS-tilbud phone 42 90 73 35

Hvis du overvejer at anskaffe dig en ny varmtvandsbeholder, så er du muligvis stødt på virksomheden Metro Therm. De er nemlig rigtig store inden for blandt andet varmtvandsbeholdere, og det er ikke helt uden grund, som du vil lære i løbet af denne artikel. Spørgsmålet er blot, om en Metro varmtvandsbeholder er den rigtige løsning til dit hjem?

Det undersøger vi nærmere her i artiklen, hvor vi blandt andet vil gennemgå nogle af deres mest populære varmtvandsbeholdere. Efterfølgende tager vi et kig på nogle af de fordele, der er ved at vælge modellerne fra Metro Therm, og vi dykker også kort ned i levetiden for sådan en beholder.

Inden vi runder af, bliver du også introduceret til virksomheden bag beholderne. Det kan være en god måde at få en idé om deres produktkvalitet, ry og deslige. Samtidig får du også nogle gode råd til, hvordan du sikrer, at din Metro varmtvandsbeholder bliver installeret rigtigt og på nogle fordelagtige vilkår.

Der er med andre ord lagt op til mere information om varmtvandsbeholdere fra Metro, end du nok havde forestillet dig, at du skulle modtage i dag. Forhåbentligt er det ikke for afskrækkende, men i stedet motiverende og med til at gøre dig helt skarp på, om du skal have en Metro Therm varmtvandsbeholder derhjemme.

God læselyst!

Stort udvalg af varmtvandsbeholdere

Der er masser af mulighed for at vælge den rette varmtvandsbeholder, når du køber fra Metro. De har nemlig et stort udvalg af diverse modeller og ikke mindst typer. Nærmest så stort, at det kan være svært at gennemskue, hvilken model man skal have fat i.

Hvis du kigger på nedenstående liste og tænker, at du faktisk er lidt på bar bund i forhold til, hvilken Metro varmtvandsbeholder du skal vælge, så har du nogle forskellige muligheder. Du kan enten sætte dig ned og læse op hver af de forskellige typer og forsøge at tage beslutningen derfra, eller du kan kontakte en fagkyndig, der kan give kompetent rådgivning på området.

Men lad os vende tilbage til det store udvalg af varmtvandsbeholdere fra Metro Therm. De har nemlig, alt hvad hjertet begærer, hvis man ellers kan sige det om en beholder til varmt vand. Du kan nemlig vælge mellem følgende typer af varmtvandsbeholdere:

 • Elvandvarmere
 • Centralvarmebeholdere
 • Fjernvarmebeholdere
 • Combibeholdere
 • Bufferbeholdere
 • Kappebeholdere
 • Varmepumpebeholdere

Der er altså rig mulighed for at finde lige præcis den model, der passer til din bolig. Faktisk har Metro Therm også masser af modeller, der kan fungere til større og andre formål som eksempelvis idrætshaller, træningscentre, industrivirksomheder, restauranter og lignende.

Fordele ved at vælge en Metro varmtvandsbeholder

Der er mange fordele ved at vælge en Metro varmtvandsbeholder – nogle af dem har vi allerede kort været inde på, mens andre af dem bliver præsenteret på ny nedenfor. Fælles for dem alle er dog, at de taler varmt for, at man overvejer en Metro Therm, når man skal vælge ny varmtvandsbeholder.

Nedenstående liste er et udvalg af nogle af de fordele ved Metro varmtvandsbeholdere, som vi mener er størst:

 • Der er tale om god dansk kvalitet fra en virksomhed med meget erfaring.
 • Varmtvandsbeholderne fra Metro holder typisk længe – nogle gange op mod 30 år.
 • Metro er gode til at isolere deres varmtvandsbeholdere og dermed sikre lavt varmetab.
 • Der er et bredt udvalg af varmtvandsbeholdere at vælge mellem.

Ovenstående er i høj grad selvforklarende, men vi vil nu alligevel gerne knytte lidt ekstra ord til disse fordele.

Først og fremmest er det værd at pointere, at med mere end 70 års erfaring med produktion af varmtvandsbeholdere, så er der ingen tvivl om, at Metro Therm ved, hvad de laver. Dertil er de kendt for en god kvalitet, der ofte sikrer, at deres varmtvandsbeholdere kører i årevis (ofte i flere årtier) uden problemer.

Den gode isolation af Metro varmtvandsbeholderne sikrer som sagt lavt varmetab, hvilket naturligvis fører til en mere optimal udnyttelse af energien. Med andre ord; Metro producerer nogle særdeles energieffektive varmtvandsbeholdere.

Hvor lang tid holder en varmtvandsbeholder fra Metro?

Det kan være svært at sige, hvor lang tid en varmtvandsbeholder fra Metro holder sig kørende inden, at den skal udskiftes. Det afhænger nemlig af en lang række faktorer, som kan være svære at kalkulere med.

Når det så er sagt, er det ikke ualmindeligt, at en Metro Therm varmtvandsbeholder holder et sted mellem 15 år og 30 år. Det er værd at bemærke, at Metro Therm giver 10 års leveringsgaranti på reservedele til deres beholdere. Det er i den grad et tegn på, at virksomheden tror på kvaliteten af deres produkter.

Det bemærkes også, at du har mulighed for at forlænge garantien på din Metro varmtvandsbeholder, hvis du registrerer den i deres systemer. Så giver de nemlig et års ekstra garanti – helt gratis. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, så kan du nævne det for din installatør, som gerne skulle vide, hvordan man griber registreringen an. Alternativt kan du besøge Metro Therms hjemmeside og søge efter muligheden for at registrere din varmtvandsbeholder.

Om Metro Therm: Virksomheden bag de populære varmtvandsbeholdere

Metro Therm er virksomheden bag de populære varmtvandsbeholdere – og når vi siger, at de er populære, så er det ikke uden grund. De er nemlig Nordeuropas største producent af vandvarmere, så der er altså noget om snakken.

Det er en dansk virksomhed, der blev stiftet tilbage i 1921. Siden da har de både produceret og forhandlet vandvarmere, varmtvandsbeholdere og så videre. De holder i dag til i både Danmark, Norge, Sverige og Finland – og dækker dermed også store dele af Nordeuropa.

Henover årene har de naturligvis udvidet deres produktportefølje, og kan i dag prale af at kunne levere produkter til praktisk talt alt, hvad der har med varmt vand og varme generelt at gøre. De arbejder både med elvarme, fjernvarme, centralvarme, varme fra pillefyr, luft- og jordvarme og så videre.

Få hjælp til installationen af din nye varmtvandsbeholder

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have en Metro varmtvandsbeholder, så vil vi anbefale, at du tager kontakt til en installatør, der kan hjælpe med installere den hjemme hos dig selv. Du kunne givetvis godt gøre det selv, men der er ingen tvivl om, at det sikreste valg altid er at få en installatør til at gøre det for dig.

Vedkommende vil sikre, at det gøres rigtigt, og vil i øvrigt også kunne svare på spørgsmål, rådgive og lignende. Det er en vigtig ressource at have, og selvom det koster lidt ekstra, bør det uden tvivl betragtes som en investering, der kan reducere risikoen for, at selvsamme varmtvandsbeholder kommer til at resultere i hovedpine på et senere tidspunkt.

Indhent tilbud på installation af Metro Therm varmtvandsbeholder

Når du skal finde en installatør, der kan hjælpe med installationen af din metro Therm varmtvandsbeholder, så anbefaler vi, at du kontakter et par stykker og beder dem om at sende et uforpligtende tilbud på opgaven.

Dermed kan du sammenligne de forskellige installatører, og sikre dig, at du finder den bedste. Det gælder både i forhold til prisen på installationen, hvor hurtigt arbejdet kan udføres, hvilke typer af garantier, der stilles og så videre.

Idéen er naturligvis, at du altid ender med at være så godt stillet som overhovedet muligt, og ikke kommer til at betale overpris for opgaven.