Giv badeværelset nyt liv

Drømmer du om at få piftet dit badeværelse op? Et af de helt dyre rum at få sat i stand, er badeværelset. Når der er blevet sparet op, så skal renoveringen også have hele armen, og ende med det badeværelse, som du altid har drømt om.

Inspirationen til dit nye badeværelse kan komme mange steder fra. Det kan være, at drømmen er at dykke ned i den nordiske stil, prøve at genskabe stemningen fra italienske baderum, eller bare skabe et rum, der oser af ren luksus.

Få det overdådige badeværelset

Har man sagt luksus, så er man også nødt til at sige masser af plads. Førhen var badeværelset ofte et mindre ubetydeligt rum. Pladsen var ofte trang, fordi det ikke er et rum, man opholder sig mange timer i. Traditionelt set, har det måske heller ikke været det rum, man har brugt allermest energi i at få til at se perfekt ud. Det havde et simpelt formål, og det var det.

I dag ser det helt anderledes ud. Boligerne er blevet større, og det har også været med til at skabe plads, til at badeværelserne bliver større. Der må gerne være god plads til at komme rundt. Vi sætter pris på, at der i et badeværelse også f.eks. kan være plads til, at man kan have sit tøj liggende, god bordplads til produkter og endda plads til planter og nipsting.

Tiden hvor familien skal stå i kø, for at bruge badeværelset, er ovre. I dag er en af luksuselementerne også, at der er flere, der kan benytte håndvasken på samme tid. Altså er det blevet trendy at få installeret to håndvaske i badeværelset, så der ikke er nogen, der skal vente på en ledig vandhane eller et spejl i den travle hverdag.

Sæt dit personlige præg

Ligesom at vores badeværelser er blevet større, så er der de senere år også set en tendens til, at der bliver et større behov for, at lade badeværelset afspejle vores personlige stil.

Badeværelset er blevet et sted, hvor der bliver leget med farver og materialer. Der er sågar nogle der vælger at inkludere badeværelset, hvis der laves en gennemgående stil i huset. Man må gerne kunne se den personlige stil afspejle sig i badeværelsets udformning og indretning.

Når nu du skal i gang med at renovere dit badeværelse, så kan det være, at du skal overveje at sætte dit personlige præg på rummet.