Det kan en VVS installatør hjælpe dig med

Et VVS firma dækker områder hovedsageligt indenfor vand. Nærmere betegnet kan et VVS firma hjælpe dig med vand-, varme- og sanitetsinstallationer. Det er individuelt hvilke opgaver det enkelte VVS firma kan løse. Et VVS firma er ofte specialiseret indenfor et område. Undersøg derfor altid om VVS firmaet kan løse den opgave du har. Nogle firmaer tilbyder også totalentreprise og har derfor kompetencer indenfor blandt andet murer-, og tømrerfaget.

Vand

Vandinstallationer på badeværelset, køkkenet og bryggerset kan et VVS firma hjælpe dig med. Blandt andet udskiftning og montering af armatur, vaske – og opvaskemaskine samt tørretumbler. Desuden klarer VVS firmaet også udskiftning og omlægning af rør.

Varme

Mange VVS firmaer kan også hjælpe med varmeløsninger. Fjernvarme er den mest benyttede form for varmekilde i Danmark og når radiatorerne trænger til en udskiftning eller et eftersyn kan en VVS hjælpe. Varmepumper har også fundet vej til den almindelige borger. Der er en stor økonomisk gevinst ved denne løsning, da den giver op til 4 gange mere varme end det du betaler for. Varmepumper kan som udgangspunkt kun benyttes i privat hus og på en grund af en hvis størrelse.

Energitjek

Der er desuden mange penge at spare ved at få foretaget et energitjek. Her kan du få råd og vejledning til at optimere dit energiforbrug. Det kan mange VVS firmaer hjælpe med. Et energitjek vil oftest resultere i udskiftning til lavenergi løsninger indenfor vand og varme.

Gulvvarme

Gulvvarme er blevet meget populært de seneste år. Gulvvarme kan fås til de fleste gulve, da der findes mange forskellige løsninger efterhånden.

Døgnservice

Som udgangspunkt aftaler du og VVS firma en tid til udførelse af opgaven, men nogle gange går det galt. – også udenfor lukketid. Rigtig mange VVS firmaer tilbyder døgnservice. Det betyder i al sin enkelthed, at de altid har en medarbejder som kommer til undsætning i tilfælde af uopsættelige skader, som skal løses straks.