Spar penge på din VVS regning

Der er penge at spare på vandregningen. Det kræver bare små ændringer i hverdagen. Noget kan du sagtens klare selv andet skal du have et professionelt VVS firma til at hjælpe med.

Dryppende haner

Begynd med at undersøge dine armaturer rundt omkring i huset. Hvis de drypper, kan du prøve at udskifte O-ring og pakning, men oftest er det selve åbne/lukke mekanismen og det kræver derfor en udskiftning af kartuschen. Det er ikke altid nemt at finde ud af hvilken der passer på netop din vandhane. Her skal du overveje om du hellere vil investere i en ny vandhane.

Invester i vandbesparelser

Skift til vandbesparende løsninger. I dag findes der rigtig mange produkter, som bruger langt mindre i eksempelvis vand og el end de gjorde før i tiden. Kig efter vandeffektive toiletter, vandhaner og brusehoveder samt vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Der er rigtig mange penge at hente, ved at investere i vandbesparende løsninger.

Spar penge med ny opfindelse

Ønsker du at beholde dit nuværende toilet er det faktisk muligt at indsætte en indsats i cisternen, som vil reducere mængden af vand, der bliver skyllet ud. Det er en lille udgift, som kan spare dig for rigtig mange penge.

Ud med oliefyret

I Danmark er det blevet ulovligt at installere oliefyr i nybyggeri og vi har stadig alt for mange oliefyr kørende. Det er ikke altid nemt at finde ud af hvad alternativet er, og det er der da heller ikke altid enighed om. Varmepumper er dog en økonomisk og miljøvenlig varmekilde. Dog kan den være dyr i anskaffelse, men det afhænger af typen.

Mange bække små. Alt hvad du har mulighed for at ændre, vil have en positiv effekt på det årlige vand – og varmeregnskab. Vi anbefaler, at du taler med en faglært VVS-installatør om dine ønsker og behov. Find et VVS-firma i nærheden af dig, i listen.