Tips & tricks til at vælge den rigtige VVS installatør

Når du skal have lavet VVS arbejde, kan det være fristende at hyre den billigste VVS’er du kender, men pas nu på. Vi har samlet et par gode råd, som kan hjælpe dig til at finde den bedste VVS’er. Den billigste har nemlig for vane at blive den dyreste over tid. Det kan altså godt betale sig, at lægge en smule forarbejde i jagten på et pålideligt VVS firma.

Få gratis tilbud en opgave af en autoriseret VVS'er (Svar inden for 24 timer)

 

Godkendt arbejde

Først er det vigtigt at undersøge om VVS firmaet er autoriseret. Det kan du se på listen over VVS firmaer hos SIK som har lavet en liste over godkendte VVS installatører på det område du skal have hjælp til.
Bruger du ikke en autoriseret VVS-installatør kan du være næsten sikker på, at dit forsikringsselskab ikke vil dække skaderne, hvis uheldet skulle være ude.

Indhent tilbud

Dernæst anbefales det, at man indhenter tilbud fra 3 forskellige VVS firmaer. Med de 3 tilbud i hånden skal du huske, at pris følger kvalitet og som det gamle ordsprog siger: er noget for godt til at være sandt, er det det højst sandsynligt.

Accepter veludført arbejde

Nogle gange opstår der øjeblikke hvor du må trække vejret dybt. Du havde måske regnet med en anden pris og bliver overrasket. Undersøg gerne om materialeprisen kan passe, men husk igen på, at med pris følger som regel kvalitet.

Samarbejde

Det kan godt være, at det er VVS firmaet der ved hvordan tingene skal gøres. Dog er det stadig vigtigt, at du og VVS firmaet har et godt samarbejde, så I er helt sikre på, at opgaverne bliver udført som aftalt. Sørg derfor for, at have et tæt samarbejde, men husk også på at VVS firmaet ved bedst.
Det kan være en jungle at finde det helt rigtige VVS firma til at varetage din opgave, men følger du ovenstående vejledning er du godt på vej.