VVS til nybyggeri – Hvad skal du være opmærksom på?

Når man står i en situation, hvor man skal bygge nyt, så er der rigtig mange ting at være obs på. Èt eksempel er reglerne for niveaufri adgang, et andet eksempel er lokalplanen og et helt tredje eksempel er isoleringen. Ovenstående er ikke ligefrem den primære ekspertise på vvs-oversigt.dk. Men vi ved dog rigtig meget om VVS og vi har her samlet en hel del tips og tricks til hvordan du undgår nogle vand-relaterede faldgruber.

Få gratis tilbud en opgave af en autoriseret VVS'er (Svar inden for 24 timer)

 

#1 – Vandalarm

En vandalarm er, helt på bunden, et instrument, som udsteder en høj lyd når der forekommer vandspild. Det kunne eksempelvis være noget rigtig slemt, som eksempelvis et sprunget vandrør, som både kan give vandskade og en løbsk vandregning. Men det kan også være en alarm der hyler ved mindre problemer, eksempelvis en løbende vandhane, et dryppende toilet eller deslige.

Vandalarmer til private fås i alle prisklasser og i alle størrelser og med en række forskellige funktioner. Vandalarmerne kommer fra en pris helt ned til 100 kr. Hvor det eneste de kan er at hyle, når der er problemer. Ligeledes fås de op til et flere tusinde kroner, hvor mange af dem til gengæld har lidt flere funktioner. Herunder at sende SMS’er når der sker noget og/eller at slukke for vandet automatisk.

Ligesom der er mange forskellige typer vandalarmer, så er der også forskel på om de skal monteres af en professionel eller om du selv kan gøre det. Vi anbefaler naturligvis at benytte en af installatørerne som du finder her på siden.

#2 –Vigtigheden af et optimalt-fungerende vådrum

Et vådrum er et vigtigt rum i mange nybyggerier og således stiller det en del krav til udformning, materialer og valg af armaturer. Rigtig mange af vores medlemmer her på siden, tilbyder forskellige pakker hvor du får en samlet armatur pakke, som passer sammen. Mange installatører har samarbejder med producenter, som gør at du kan få produkter og installationer til en favorabel pris.

3# – Brug altid en autoriseret VVS mand – undgå ubehagelige overraskelser

Det er fint nok, at din onkel Jørgen mener, at han godt kan klare VVS-installationerne selv. Men hvis det går galt, så har du et problem med forsikringen. Derfor anbefaler vi på det krafstigste en autoriseret VVS mand (M/K) til dine VVS-installationer. Det giver 100% det bedste resultat.